tag:blogger.com,1999:blog-18655833.post5187501320987264155..comments2024-03-19T12:17:40.319+03:00Comments on marifet teyze: Pişivildanhttp://www.blogger.com/profile/03164903597601631870noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-44104412153764448702012-06-06T17:00:09.015+03:002012-06-06T17:00:09.015+03:00bunu hiç denemedim bakalım nasıl olucak...bunu hiç denemedim bakalım nasıl olucak...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-41071602579867628332010-10-13T10:56:43.949+03:002010-10-13T10:56:43.949+03:00bu pişi çok güzel oluyor. annem yapıyo hep ve hiç ...bu pişi çok güzel oluyor. annem yapıyo hep ve hiç yağ çekmiyoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-5552592032659234232007-12-27T00:04:00.000+02:002007-12-27T00:04:00.000+02:00;);)vildanhttps://www.blogger.com/profile/03164903597601631870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-46152079008704512402007-12-26T19:26:00.000+02:002007-12-26T19:26:00.000+02:00aaa buda iyi bir ipucuu teşekkürler vildan:)aaa buda iyi bir ipucuu teşekkürler vildan:)mukohttps://www.blogger.com/profile/13267383213990251620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-22862503582457474382007-12-25T02:33:00.000+02:002007-12-25T02:33:00.000+02:00muko, hatice ben de bunların pişi olduğunu bilmiyo...muko, hatice ben de bunların pişi olduğunu bilmiyordum ilk kez kayınvalidemden duymuştum. onlar bir de etli pişi dedikleri birşey yapıyorlar, bir nev'i çiğbörek gibi.<BR/><BR/>hatice ben puf puf kabarması için hamuru biraz merdaneyle açıp dörde katlıyorum ve tekrar açıyorum, o katlar hamur kızarırken kabarmasını sağlıyor.<BR/><BR/>teşekkürler..vildanhttps://www.blogger.com/profile/03164903597601631870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-8061126225795507822007-12-24T22:55:00.000+02:002007-12-24T22:55:00.000+02:00merhabalar..bende bunlarin adini pisi oldugunu asl...merhabalar..<BR/><BR/>bende bunlarin adini pisi oldugunu aslinda bilmiyordum. teyzem puf borek derdi hep. ama teyzem bunlari kizartirken kasikla kizgin yagindan surekli pisi'nin uzerine dokerdi boylece daha cok kabariyorlardi.<BR/> icine beyaz peynirle kahvaltida mukemmel oluyor:)<BR/><BR/>sevgilerimle, <BR/><BR/>hatice b.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18655833.post-9881218705006332442007-12-24T14:13:00.000+02:002007-12-24T14:13:00.000+02:00merhabaçok güzel görünüyorlar ellerien sağlık..Ama...merhaba<BR/>çok güzel görünüyorlar ellerien sağlık..<BR/>Ama ben bu hamur kızartmalarının adını pişi olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmişoldum:)mukohttps://www.blogger.com/profile/13267383213990251620noreply@blogger.com