Pazartesi, Ağustos 13, 2007

Dinleniyorum.. öyleyse yokum!


çocuklar yuvaya başladı. bol bol zamanım var. dinleniyorum :)

herşeyi anlık zaman dilimlerine sığdırmaya çalışırken bu blogu idare etmek de ayrı bir zevkti. ama eskisi gibi ne hevesim ne de uğraşma isteğim var. bakınız üstteki "ilkbahar" fotosunu bile değiştiremedim her gördüğümde sinir basmasına rağmen. baharı görmeden yaz geldi geçti fotosu çekmeği planlıyorum, onunla değiştireceğim.

not : maddeleri okuyamıyorsanız, üzerine tıkladığınızda foto büyür, o zaman daha okunur hale gelir ;) böylelikle belki siz de dinlenmeye karar verirsiniz :P benim de size faydam dokunmuş olur.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

HAKKATEN CALISMAK ZOR IS
YAZIYI OKURKEN BILE GOZLERIM KAPANDI
MISKIN KEDILER GIBIYIM
BIR BARDAK SUT VERSELER
BIRDE HEMEN UYUSAM
EN GUZEL BU KEYIFLER
EN KISA ZAMANDA ISTEN CIKIYORUM
11-12 LERE KADAR UYUYACAGIM
ESRA

Ayşe dedi ki...

yazıyı okudum ;)
şu günlerde dinlenmek hayli zor benim için...yavrular okula başlasın biraz bende dinlenmek istiyorum, sonra doğru zamanlama ve metodla, güzel planlarla devam etmek inşallah...

bu arada hayırlı olsun yavruların okulu. alışmışlar ve seviyorlardır inşallah...

süpürgesizcadi dedi ki...

Bu Maddelere bayildim tam benlik :)))

vildan dedi ki...

- ah esra işten çıktığında daha yorulacağın bir durumda karşılaşmayasın sakın :) malum evin işi bitmez, çocukların işi bitmez, bitmezoğlu bitmez :)hele 11-12 lere kadar uyunamıyor matesüf ühüüü

- ayşecim bakma sen dinleniyorum dediğime feci meşgulüm aslında şu sıralar, çok mühim planlarım var ve onları hayata uygulamaya çalışıyorum :P ay çok gizemli oldu. velhasıl çocuklar yuvaya bşladı ama o azıcık boşluğu dolduracak bişiler buldum yine ben :) ben de yavru kuşlarını öperim.

- sakişcim muaahhh..

Cafe Gusto dedi ki...

Dinlenmek mi nerdeeee?
sevgiler..

Adsız dedi ki...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara... Pastaland/Özlem

Adsız dedi ki...

Vildancigim,
Yoklugunu biz de ozledik, dinlenmis olarak neler dondugunde neler yapabilecegini hayal edemiyorum:) Bu arada annelik.org'da bu adresi yanlis vermissin asil mesaj yazmamin sebebi de bu. Tiklayinca baska siteye gidiyor, haberin olsun.

Selen dedi ki...

Kevgir Aralık sayısı sevgili Esra için hazırlanıyor. Ayrıntılar burada. Lütfen tıklayın.

vildan dedi ki...

iyi bayramlar özlem, teşekkürler..

ya sümeyye ben annelik.org şifremi unuttum, ara ara giriyorum ama online olamıyorum malesef. tekrar yeni bir hesap mı alsam acaba? neyse ben bi ara bakayım, teşekkürler, güzel kızına sevgiler :)

haber verdiğin için teşekkürler selen.