Cuma, Mayıs 23, 2008

Kipper ile Tanışalım



Kipper ile tanışalım..
biz tanıştık :) pek sevdik kendisini. eski gözdemiz, eski demeyeyim de klasik gözdemiz charlie ve lola'nın pabucu kipper geldiğinden beri dama atıldı (nihayet!!:P). sakin mizaçlı, meraklı, yardımsever ve aynı zamanda oyunsever kipper'ın müziğini sevdim ben en çok. bu cd de (ve sanırım bundan başka türkçe cd si yok) dört tane onar dakikalık bölümler var, birinde fırtınada kaybolup kipper'ın evine sığınan sevimli kaz yavrusuyla olan macerası var.. fazla karakter yok hatta kipper dan başka tek sabit karakter yine bir köpek olan tiger var. (amma çok var demişim)

müziğini mutlaka dinlemenizi öneririm, gece gece müziğini bulamadım ama sözlerini buldum :)

..........
..........
Would you like a dog?
Like a dog? Like a dog? Like a dog?

Like Kipper?
That's Kipper the dog!

bizde iki kitabı olan pettson ve findus'un dvd'sini carrefourdaki spot sepetlerinden birinde görünce aldım geçen gün. okuması keyifli olan kitabın çizgi film halini sevmedik. aslında çınar sevdi ama özellikle kedinin uzay macerasında findusun astronot kıyafetleri giyip aytavuklarının o hallerini görünce defne içli içli ağladı velhasıl sevmedi. ama kitaplarını öneririm.

bu sabahtan iki kare;
çınar & defne
gariplerin yatacak hiç yerleri yok..
gariplerin yatacak hiç yerleri yok :)

koltukların yüzü değişti
koltuklar geldi geçen hafta, çınar ilk gün bizim koltuklarımız nerde dedi durdu, kumaşı üstüne kapladıklarını anlayınca da "keşke pembe kumaş alsaydık" demeye başladı :)

5 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

yattaıkları yerde çok rahat görünüyorlar, gerisi önemli değil.
Koltuklar kaplanınca yenileniyor resmen, hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

Koltuklar güzel olmuş Vildan, benim de koltukların üzerine bir kaç renkli yastık eve de biraz çiçek almam lazım ahhhh bir fırsat bulsam:)

Dlaura

ülkü dedi ki...

vildan yaptiklarini ne zaman bizimle paylasacaksin, meraktan patlicam burda arkadasim yaaaa.. ben o üstteki cantayi cok begendim, ilk müsterin ben olayim hadi :)

bu kizlar nasil bir icgüdüyle doguyor ya rabbim, bütün kiz cocuklarimi pembeyi sever ya :)

vildan dedi ki...

- teşekkür ederim ;)

- ana dilara!! nerelerdesin dilaracım yaa? bebelerin napıyor, sen napıyorsun merak ediyorum. başladılar mı okula? koltuklar için ikeaya git derim, öperim :)

- çok tatlısın ülkücüm :) teşekkür ederim. pembe takıntısı hamileliğimde beni en geren şeylerin başında geliyordu, çünkü ben pembeyi hiç sevmezDİM, ama bana bile sevdirdi bu kızlar :) bir arkadaşımın kızı annesiyle pazarlık yapıyor saçlarını kaç yaşına geldiğinde pembeye boyayacağı konusunda :)

Adsız dedi ki...

Vildancim evet kızlar okula başladı. Çok da iyi oldu. Doğru bir okul, doğru öğretmenler ve doğru zamanlama oldu diyebilirim... Mutluyum.. ölümcül yorgunluklar yerini 4 kişilik bir yaşama bıraktı. Artık her konuda konuşuyor benimkiler... Büyüdüler ama çok küçükler hala:)
Canım yaptıklarını ve kızları heyecanla takip ediyorum....
sevgiler