Cuma, Kasım 24, 2006

Fotoğraf Günleri

Biraz geç kalınmış bir hatırlatma ama gidip gezmek için daha beş gün var. Bursa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 16. Fotoğraf Günleri kapsamında (20-30 Kasım) üç sergi yer alıyor. Bunlardan biri Ara Güler'in "Ara'dan seçmeler", bir diğeri Saner Şen'in "Irak'ta yağma" ve üçüncü sergi Lübnanlı Çocuklara Destek olmaya çağıran "Bir Damla da Siz Olun" sergisi..

Lübnan'lı çocuklara destek sergisinde benim de bir fotoğrafım sergileniyor. Bu gerçekten büyük bir heyecan. O gün açılışta dünyanın ilk yedi fotoğrafçısı arasında gösterilen Ara Güler'i bir yığın insanın arasından da olsa görebilmek flupfluu da olsa bir fotosunu çekmek bana da kısmetmiş :) Çocuklarla beraber gittiğim için söyleşiye kalamadım, çünkü her an salonda o sessizlikte bir ağlama akabinde diğer bir ağlama sesi duyulabilirdi, ben bunu göze alamadım.

Velhasıl Bursa'dan okuyanlar ya da bu tarihler arası Bursa'da bulunacaklar; gidiniz, görünüz ve hatta satın alınız. Bir damla da siz olunuz! :)

ne çocukların günlüğünde ne de yemek günlüğünde bu tür haberler vermek adetim değildir ama kendime torpil geçtim :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Vildan'cım o sergiye dük akşam bizde gittik harkaydı Bursda yaşayanların brnce gidip görmelerini ve katkıda bulunmalarnı öneririm

bujene dedi ki...

çok güzel bir amaç için yapılmış bir sergi, ben de bursalılara gitmelerini ve görmelerini tavsiye ederim.

fotokritik'te sergi fotolarını gördüm, çok katılımlı güzel bir sergi olmuş anlaşılan. ayrıca kızların "oyun" fotoğrafı da çok güzel olmuş ;) eline sağlık vldan.

vildan dedi ki...

ilginize teşekkürler hanımlar :)