Çarşamba, Mart 26, 2008

merhaba..

farelerII
burayı güncellemek için geldim ama sadece fotoğrafları yüklemek iki saat sürdü. umarım yarın bir aksilik olmaz da yeni diktiklerimden bahsedebilirim. ayrıca bırakılan yorumlara cevap da yazabilirim.

ziyaret ettiğiniz için teşekkürler..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, sizi çok özledik ve çoook merak ettik. Yeni diktiklerinizden bahsettiğinize göre iyi olduğunuzu tahmin ediyorum. Yeni başlık dikkatimi çekti Marifet teyze ve Bayan hippo artık tek blog mu olacak? Hoşçakalın.
Süheyla Toprakçı

muko dedi ki...

Şükür kavuşturana,hoşgeldinnnn

daimamutfak dedi ki...

Çok güzel ciciler yapmışsınız.ellerinize sağlık bayıldım.Seyretmek ne hoş.emeğinize sağlık

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok şekerler :))

Adsız dedi ki...

merhabalar, bir aksilik olmazsa dedim ama oldu malesef..bağlantıolur zaman olmaz zamanımolur bağlantı olmaz durumunu yaşıyorum son zamanlarda. bizim evin civarlarında yaz geldiğinden dolayı sıkça hafriyat yapılıyor.. kablolar sık sık zarar görüyor.. 10 nisana kadar düzeleceğini söylediler biz de bekliyoruz iki gün evvel giden bağlantımızı. şu an carrefoura gelmiştim oradan yazıyorum ama şifre girmek istemediğim için post ekleyemeyeceğim yine.

evet süheyla ikisini birleştirmeyi düşünüyorum. zaten birine yetişemiyorum iki tane olunca bölünüyorum filan filan :) birkaç da yenilik düşünüyorum ama bakalım ne kadar hayata geçirebileceğim :)

merhaba mukocum ;)

çok teşekkürler daima mutfak :)

;) çocukla çocuk

vildan..

imo dedi ki...

vildan,süper şeyler koymuşsun....gerçi bir kısmını daha önce görmüştüm :P bende yazın kafe için şu marifet teyzeden bir kaç kek ,börek ,çörek tarifi alayım diye uğramıştım,süpriz oldu.
sana kolay gelsin,görüşmek üzere.