Cuma, Ağustos 08, 2008

çok çalışıyorum çokkk..

amanın ne kadar büyümüşler! :) bu arada kısa saçlı prenses olduk..

pasta tırtıklama! görsem'in de tıpkı bu fotoğrafa benzer bi yaşgünü fotosu vardı, Defne sayesinde yad ettik o günleri :P
anneanne ve dedenin yaşgünü hediyeleri. Çınar delirdi, bisikletlerin alındığı günün gecesi gözüne uyku girmedi, sabah da saat altıda uyanıp babasına odasının kapısını açtırmış ve holde duran, ilk görüşte aşk yaşadığı mavi bisikletini izlemiş, yatakta uzanarak..


ben bunları yaparken çocuklar da bahçede oynuyor..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Dünyalar tatlısı prenseslerin hemde kısa saçlı prenseslerin :) doğum günlerini kutluyorum Vildancığım. Ömürleri boyunca tüm olumsuzluklar onlardan uzak olsun. Sağlık, mutluluk ve başarı ise hep yanıbaşlarında olsun.
Maaselef Cansel'in sağlığı doğum günü kutlamalarında yanlarında olmamıza izin vermedi. :( çok istememize rağmen. :(
İnanılmaz büyüdüler, hele bisiklet üzerindeki pozları ile , aynen senin dediğin gibi amanııınnn ne çabuk büyüdüler dedirtiyorlar. :)
Senide ayrıca tebrik ediyorum. Böyle iki güzelliği bu yaşa getirdiğin ve bu kadar güzel işleri beraberinde yürüttüğün için Vildancığım.
Öpüyorum sizleri.
Selda

3prenses dedi ki...

kızlarınız çok tatlı çantalara bayıldım .

Adsız dedi ki...

merhaba,
iki prensese de çok güzel yeni yaşlar diliyorum. bu arada etsy'deki dukkanını gezdim BAYILDIm. İnanılmazsın!!

muko dedi ki...

nice nice yaşlara inşş
mutlu yıllarrrrrrr diler muko teyzesi o güzelliklere..

IKABAGS dedi ki...

Vildan senin blogu benim bloga ekledim , haberin olsundu :)))

Kizlarin bisikletleri hayirli olsun , tepesinden inmesinler firsat buldukca :)))

Operim sizi...

3prenses dedi ki...

merhaba blogumda hergün uğğradıklarımda kayıtlısınız.yani hergün geliyorum .çok az güncelliyorsunuz ama beklemeye değiyor,yorumların birinde blogunuz avrupalı annelerin bloguna benzetiliyor.bence doğru değil tam türk annesi gibi hem üretici hem çocukları ile tam ilgili ,teşekkürler.

Bahar Ulus dedi ki...

bloğunuz çok güzel. ben de arkadaşım keddy den heveslenerek dikiş makinası aldım. Fakat benim kuzu malesef onunla ilgilenmemi daha çok istediğinden dikmeme izin vermiyor. Uyuduğu zamanlarda ki genelde ben daha önce uyuyorum birşeyler yapıyorum ufak ufak. Kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

selam arkadaşım blogunuzu tesadüfen gezdim her sey cok güzel helehele yumurcaklar ....allah bağışlasın... sevgiler gönderiyorum ...prenseslere ve size.. hoşçakalınnn...

Adsız dedi ki...

Hm. essaymarket.co.uk interesting, but i don`t think that it wiil be very useful for me.