Pazartesi, Nisan 10, 2006

Açma ya da Peynirli Poğaça


Kıymalı Pidenin hamurunun yarısını peynirli poğaça yarısınıda örgü ve açma şekli vererek pişirdim. Her iki türlüde çok güzel oldu. Hamuru yumaşacık. Ek olarak, beyaz peynir, susam ve çörek otuna ihtiyacınız olacak. Kolay gelsin..

6 yorum:

ARZU dedi ki...

Ya sen ordan birkaç tane yollasana bana, yarın kahvaltıda yesem.
Yok ama rejimdeyim başka zaman gönderirsin dimi:p

Uzanan ele de bayıldım ben en iyisimi onu yiyim:)

kuzine dedi ki...

Marifet teyzecim sobelendiniz. Bilgilerize sunulur.

Adsız dedi ki...

Sevgili Vildan,cocuklara ve cay saatlerinde, kahvaltilarda harika gider senin yaptiklarinda pastanedekiler kadar hos gozukuyorlar.Bir tasla iki kus vurmak isi bir hamurla neler sunmussun ellerinde saglik kesin deneyecegim bende.
Sevgilerimle

vildan dedi ki...

- arzucum :)

- ya kuzine bana sevgili sibel'in aylar evvel sobelediği farklı bir konuyu da hatırlattın. tamam önümüzdeki hafta ikisinide yazacağım. teşekkürler ayrıca :)

- yıldız, beğenmen beni çok memnun etti. yaptığında da fikrini yazarsan yapacaklara rehber olur. sevgiler..

Adsız dedi ki...

gercekten güzel görünüyorlar .sanırım deniyeceğim umarım güzel olur tarif için teşekkürler

vildan dedi ki...

umarım tadını da beğenirsin :)